17 września zagościła w naszej szkole Akademia Małego Kuchcika. Atrakcji było wiele, od różnorodnych eksperymentów do przepysznych przekąsek kuchni molekularnej. Dzieci poznały zastosowanie suchego lodu i ciekłego azotu w przygotowaniu różnych potraw. Kosztowały „dymiących” chrupek i magicznego soku. Przygotowywały lody. Było skupienie, uwaga, nauka ale przede wszystkim świetna zabawa. Czy nasi pierwszoklasiści byli zadowoleni? Zapraszamy na fotorelację.
W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z serwisu sp2niepolomice.pl oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w Polityce PrywatnościZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności
Możesz zmienić swoją decyzję w dowolnym momencie klikają przycisk Zmiana decyzjiZmiana decyzji